Din kundvagn

Heuga 727 Grå Textilplatta

Denna heltäckningsmatta säljs i plattor i storleken 50x50 cm.

  • Det är smidigt att lägga heltäckningsmatta i plattor
  • Säljs i paket om 5 m2
  • Tillverkad i 100 procent återvunnen nylon
392 kr/m2Ord. pris: 461 kr/m2
Spara 15%
Exkl. moms: 314 kr/m2
Hur många m2 behöver du?
m2 = pkt
Lagervara2-4 vardagar
  • Säkra betalningar med SVEA
  • Delbetala räntefritt. Välj 3, 6 eller 12 mån.
  • Snabb hemleverans

Mer om Heuga 727 Grå Textilplatta

Denna heltäckningsmatta säljs i plattor i storleken 50x50 cm. Plattorna säljs i paket och varje paket täcker en yta av 5 m2. Det finns många fördelar med att välja att lägga in en heltäckningsmatta i plattor. Dels för dess estetiska värde men även för att plattorna är väldigt smidiga att lägga in. Att välja plattor har även den fördelen att om ett parti av mattan kraftigt skulle smutsas ner eller förstöras, så byter man med enkelhet bara ut en platta istället för att byta hela heltäckningsmattan. Detta är den perfekta mattan för kontoret. Genom att välja några olika färger på sina plattor kan man skapa vackra rutiga mönster på golvet som lyfter hela rummets utseende och känsla. Mattan är dessutom tillverkad i 100 procent återvunnen nylon.

Hemmiljö: Mattan kan utsättas för tungt slitage i hemmet på alla tänkbara ställen.

Offentlig miljö: Mattan utstår starkt slitage och gångtrafik i offentliga miljöer och är exempelvis lämpad att användas i butik, restaurang, konferens, kontorsmiljö, reception och trappor.

Baksida: Graphlex - en baksida som är tillverkad i en komposit av kol-polymer och ett lager av glasfiber. Baksidan är mycket slitstark och håller form och struktur även under stora värmeförändringar och fukt i rummet. En undersida av Graphlex bidrar även till plattornas goda förmåga att hållas på plats intill varandra utan att röra sig i en installation. Vidare klarar materialet tester för statisk elektricitet så att det är lämpat för miljöer med känslig elektronisk utrustning.

Mer om Heuga 727

Heuga 727 är en serie med textilplattor som både är vackra att kolla på och väldigt smidiga att lägga in. Färgerna som går att välja på i serien kommer i olika grå stilrena nyanser.

Egenskaper för Heuga 727 Grå Textilplatta


ArtikelnummerINT-HEU-1
Längd500 mm
Bredd500 mm
Tjocklek5.9 mm
StorlekPlatta 50x50
Antal per paket5 m2/pkt
Totalvikt535
BrandklassadCFL-s1
UndersidaGraphlex
Material100% återvunnet nylongarn
FärgbeskrivningGrå
Färgkod672709
RullfärgHeuga 727 Silver
Garnvikt3899g/m2
Klass23/33
Typ av tuftÖglad
Stegljudsförbättring23 dB
GolvvärmeGodkänd för golvvärme
HalkmotsåndMotståndig
SolblekningMotståndig
AnvändningsområdeHem miljö: Starkt slitage för alla miljöer inkl trapp. Offentlig miljö: Kraftig gångtrafik typ butik, restaurang, konferens, kontorsmiljö, reception, trapp.

Om Interface

Interface grundades 1973 och är idag världsledande inom modulära golv. De är världens största tillverkare av kommersiella textilplattor. Estetik, funktionalitet och hållbarhet är ledord för Interface. Företaget var ett av de första bolag som gick ut med ett löfte om att arbeta för hållbarhet. 1994 lovade de att eliminera sin miljöpåverkan innan 2020. I och med detta löfte var företaget tvunget att radikalt förändra sin organisation, sina produkter och sin verksamhet. Nu när målet är inom synhåll blickar Interface bortom och vidare det uppsatta målet för 2020 och ser hur de ska göra för att istället få en positiv inverkan.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån