Din kundvagn
Filtrera

Pris

Färg

Antracit
Beige
Blå
Brons
Brun
Champange
Greige
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Ljusgrå
Rosa
Röd
Svart
Turkos
Vit

Tjocklek

Kampanjvara

Plastmatta

Ge köket ett lyft med en färgglad plastmatta. Trenden med de traditionella trasmattorna som låg i köket håller på att bytas ut mot en lättstädad och fräsch plastmatta.

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

Plastmattan - den optimala köksmattan

En plastmatta lämpar sig utmärkt att ha i köket då köksgolvet är ett golv som både utsätts för spill, smuts och ibland råkar man ju faktiskt tappa något i golvet när man står där och rör i grytorna. Tidigare var det trasmattorna som dominerade i köket. Fördelarna med att välja en plastmatta istället är att den både håller under längre tid och den är mycket enklare att hålla ren.

Rulla ut en plastmatta på badrumsgolvet


Ett annat golv som utsätts för stora mängder av smuts och även fukt, är badrumsgolvet. Här rekommenderar vi också att man lägger en matta i plast då materialet motstår väta bra, samtidigt som att man enkelt kan tvätta sin badrumsmatta.

Tvätta plastmatta


Vi rekommendera att du kollar om just din matta har några specifika tvättråd. Om inte, är grundprincipen när det kommer till att tvätta plastmattor att det bara är att rulla ihop den, skaka av den utomhus och sedan slänga in den i tvättmaskinen på 30 grader. När tvättmaskinen är färdig tar du ut din matta och kan rulla ihop den några gånger för att räta ut eventuella veck som har uppstått. Bred sedan ut mattan och låt den ligga en stund innan du hänger den på tork.

Vad behöver du veta när du ska köpa en plastmatta?

📏Hur stor plastmatta ska jag ha?

Hos oss kan du få vilka mått du vill inom dimensionerna 4x10 meter när du köper en plastmatta. Det har aldrig varit enklare att köpa den perfekta mattan!

👀 Kan jag få se plastmattan innan jag köper den?

Självklart! Hos oss kan du beställa obegränsat antal provbitar gratis. Det är inte alltid helt lätt att se på en skärm exakt vilken färg som en plastmatta har. Därför rekommenderar vi att du först beställer hem provbitar av de plastmattor som du är intresserad av.

🚚 Hur snabbt får jag hem min plastmatta?

Du får hem din plastmatta inom 2-4 arbetsdagar. En bra e-handelsupplevelse innebär snabba leveranser!

📌 Vilken färg kan jag få på min plastmatta?

Botanisera bland våra olika färger av plastmattor för att hitta den nyans som passar dig bäst. Börja med att bestämma dig för vilken känsla du vill att en besökare i rummet ska få när den kliver in där. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna för vilka färger och mönster du kan välja på din plastmatta.

📌 Hur håller jag min plastmatta ren?

Grundprincipen för att tvätta en plastmatta är att rulla ihop den, skaka av den utomhus och sedan slänga in den i tvättmaskinen på 30 grader. Ta sedan ut mattan och rulla ihop den några gånger för att räta ut eventuella veck som uppstått. Bred slutligen ut mattan och låt den ligga en stund innan du hänger den på tork.

Ta gärna hjälp av vår utförliga guide för mattvätt för att hålla din matta ren och fräsch.

📌 Plastmatta i köket, funkar det?

Ja visst! Det passar utmärkt att lägga ut en av våra plastmattor i köket. Det är fördelaktigt att ha plastmattor i köket då de är enkla att hålla efter om man råkar spilla något på dem.

Stuvbitar från våra mattor

allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån