Heltäckningsmatta till källare » Gratis provbitar (1-3 dagars leverans)
Din kundvagn

Källare

I källaren har vi valt att fokusera på heltäckningsmattor. Vi har nedan samlat ihop och grupperat våra heltäckningsmattor under ett par rubriker för att lättare förstå mattornas olika egenskaper. Med en heltäckningsmatta kan du göra din källare riktigt mysig. Du kan givetvis också lägga en löst liggande måttbeställd matta i din källare.

Mjuka och sköna (43 st)

För att skapa en varm och hemtrevlig känsla i källaren rekommenderar vi att du lägger in någon av dessa mjuka och sköna mattor.

Kort lugg och slitstark (34 st)

Om du använder källaren till att förvara saker så passar en slitstark matta med kort lugg perfekt. Här hittar du alla våra slitstarka mattor som passar till källaren.

Fixa ett varmt golv med en heltäckningsmatta i källaren


Heltäckningsmattan får en isolerande effekt som gör att golvet i källaren kommer att upplevas som varmt. Det finns många fördelar med att lägga in en heltäckningsmatta i sin källare. I många hem är källaren ett outnyttjat utrymme och man samlar på sig en massa saker som bara får stå. Lyckas du istället skapa ett mysigt rum längst ner i ditt hus så är chanserna mycket större att du faktiskt vill spendera mer tid där.

Ambassador 0789205 001

Heltäckningsmatta i källare

  • Isolerar
  • Ger en mysig känsla
  • Enkel att lägga
  • Kostar inte skjortan

Heltäckningsmatta i källaren på ett betonggolv - Ja visst!


Om du ska lägga heltäckningsmatta i din källare på ett betonggolv så ska du välja en matta med en baksida som andas. Du ska undvika att lägga in en matta med gummibaksida då den inte andas. Vi rekommenderar dessa tre typer av baksidor som samtliga har gemensamt deras goda andningsförmåga:

  1. Fusionback-baksida
  2. Actionback
  3. Filtbaksida

Problem med fukt på väggar och golv?

Har du problem med fukt på väggar och golv i din källare så avråder vi dig från att lägga in en heltäckningsmatta överhuvudtaget.

Nålfiltsmatta i källaren


Nålfiltsmattan är en bra heltäckningsmatta för källaren då den är slitstark och du behöver inte vara särskilt rädd om den. Att välja en slitstark heltäckningsmatta till källaren är en bra idé då många tunga saker brukar dras över golvet och förvaras där nere.

Hur lägger man heltäckningsmatta i källaren?


Att lägga heltäckningsmatta i källaren är inte så svårt som det kanske till en början verkar. Ta hjälp av vår steg för steg-guide. Med hjälp av guiden blir det enkelt att lägga in din nya heltäckningsmatta i källaren och du kommer bli förvånad över vilket lyft mattan ger ditt rum längst ner i huset.

Avenue 0309 PSH

Vad ska du tänka på när du köper en matta till din källare?

📏Hur stor matta till källaren ska jag ha?

Våra skräddare skär till din matta ner på centimetern efter dina egna önskemål. Hos oss kan du få vilka mått du vill inom dimensionerna 4x10 meter när du köper din matta till källaren. Det har aldrig varit enklare att köpa den perfekta mattan!

👀 Kan jag få se mattan innan jag köper den?

Självklart går det bra! Hos oss kan du beställa obegränsat antal provbitar gratis. Det är inte alltid helt lätt att se på dataskärmen exakt vilken nyans som en matta har. Därför rekommenderar vi dig alltid att du först beställer hem provbitar av de mattorna till källaren som du är intresserad av.

🚚 Hur snabbt får jag hem min matta till källaren?

Du får hem din heltäckningsmatta till källaren inom 1-3 arbetsdagar. Vill du ha en måttbeställd matta till källaren är den hemma hos dig efter 2-5 arbetsdagar. En bra e-handelsupplevelse innebär snabba leveranser!

📌 Vilken form kan jag välja på min matta i källaren?

Det finns många olika former att välja mellan när du köper en måttbeställd matta hos oss. Du kanske vill ha någon annan form än den traditionellt runda eller rektangulära mattan? Välj och vraka bland våra olika former och välj exakt den storlek som passar för dig och din källare.

📌 Vilken färg kan jag få på min matta till källaren?

Börja med att bestämma dig för vilken känsla du vill att en besökare i din källare ska få när den kliver ner där. Vi har ett stort urval av olika färger på mattor till källaren. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna för vilka färger och mönster du kan välja på din matta.

📌 Heltäckningsmatta i källaren, funkar det?

Ja visst funkar det att lägga heltäckningsmattan i källaren. Leta efter heltäckningsmattor med någon av följande välventilerade baksidor att lägga in i källaren:

  1. Fusionback-baksida
  2. Actionback
  3. Filtbaksida

Har du problem med fukt på väggar och golv i källaren råder vi dig dock att inte lägga in en heltäckningsmatta alls.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån