• Svensk tillverkning
 • Gratis provbitar
 • Köp nu - Betala sen

Heltäckningsmatta källare

I källaren har vi valt att fokusera på heltäckningsmattor. Med en heltäckningsmatta kan du göra din källare riktigt mysig. Du kan givetvis också lägga en löst liggande måttbeställd matta i din källare.

Heltäckningsmattor som passar till källare

Med en heltäckningsmatta i källaren får ni ett varmt och skönt golv som det känns trevligt att gå barfota på. Genom att lägga en matta på våningen längst ner i huset skapas en ombonad och mysig stämning som gör att det känns naturligt att använda källarplanet som extra boutrymme. I många hus fungerar källaren bara som förvaringsutrymme. Det är onödigt tycker vi. Källaren kan både vara mysig och samtidigt husera förvaring. Med en heltäckningsmatta i källaren kan det bli ändring på detta.

Välj en baksida som andas

När ni väljer vilken heltäckningsmatta ni ska ha i källaren är det viktigt att ni väljer en matta som har en baksida som andas och är ånggenomsläpplig. Detta för att eventuell fukt från golvet inte ska stanna kvar under mattan.

Har ni stora problem med fukt i källaren rekommenderar vi er dock att avstå heltäckningsmattan helt. Kolla då istället på klinker som ett alternativ.


Exempel på fluffiga och mjuka heltäckningsmattor till källaren

För att skapa en varm och hemtrevlig känsla i källaren rekommenderar vi att du lägger in någon av dessa mjuka och sköna mattor.
Kampanj -10%
Aqua 36 Thames Mud
Populär & modern sovrumsmatta

Aqua Sand Heltäckningsmatta

354 kr/m2
(Ord. pris: 394 kr/m2)
Kampanj -20%
Jay 71
Stilrena färger - perfekt till vardagsrummet

Jay Champagne Heltäckningsmatta

395 kr/m2
(Ord. pris: 494 kr/m2)
Kampanj -15%
Magnificus ljusgra
Pampig, fluffig och lyxig

Magnificus Ljusgrå Heltäckningsmatta

563 kr/m2
(Ord. pris: 663 kr/m2)
Kampanj -15%
Danieli silver
Mjuk matta till sovrummet

Danieli Silver Heltäckningsmatta

616 kr/m2
(Ord. pris: 725 kr/m2)
Kampanj -32%
Satino Royale A475 093
Superlyx, fluffig & underbart mjuk

Satino Royale Ljusgrå Heltäckningsmatta

893 kr/m2
(Ord. pris: 1,313 kr/m2)

Exempel på slitstarka heltäckningsmattor till källaren

Kort eller öglad lugg och slitstarka heltäckningsmattor till källaren.
Utgående
Corato svart
Naturlig sisallook

Corato Svart Heltäckningsmatta

319 kr/m2
(Ord. pris: 456 kr/m2)
Kampanj -5%
Viborg 086
Extremt slitstark för hall, entre och kontor

Viborg Mörkblå Heltäckningsmatta (Gummibaksida)

534 kr/m2
(Ord. pris: 563 kr/m2)
Kampanj -5%
Viborg 074
Extremt slitstark för hall, entre och kontor

Viborg Grå Heltäckningsmatta (Gummibaksida)

534 kr/m2
(Ord. pris: 563 kr/m2)
Kampanj -5%
Viborg 035
Extremt slitstark för hall, entre och kontor

Viborg Silverbrun Heltäckningsmatta (Gummibaksida)

534 kr/m2
(Ord. pris: 563 kr/m2)
Kampanj -5%
Duo 358350 closeup
Extremt slitstark

Duo Metallgrå Heltäckningsmatta

885 kr/m2
(Ord. pris: 931 kr/m2)

Heltäckningsmatta på betonggolv

Förr, låt oss säga 10 år tillbaka i tiden, var det inte alltid helt självklart vilken heltäckningsmatta man kunde lägga i sin källare direkt mot exempelvis ett betonggolv på grund av det organiska materialet som fanns i mattan.

Vanligt förekommande var då att mattor som skulle ligga i källaren hade gummiploppar på undersidan för att skapa luftcirkulation under mattan för att fukt skulle försvinna.

Så är inte fallet med dagens moderna mattor som har en baksida som andas.

Har du frågor om heltäckningsmatta i din källare?

Ta kontakt med oss på chatten eller via mejl om du har frågor om heltäckningsmatta i källaren på betonggolv. Vi svarar mer än gärna på dina frågor och guidar dig rätt i valet av matta.

Heltäckningsmatta i källaren på ett betonggolv - Ja visst!

Om du ska lägga heltäckningsmatta i din källare på ett betonggolv idag ska du välja en matta med en baksida som andas. Du ska undvika att lägga in en matta med gummibaksida då den inte andas. Vi rekommenderar dessa tre typer av baksidor som samtliga har gemensamt deras goda andningsförmåga:

 1. Fusionback-baksida
 2. Actionback
 3. Filtbaksida

Heltäckningsmatta i källaren - vilken matta kan jag välja?

Alla våra mattor går bra att lägga i källaren och på ett betonggolv så länge mattan inte har en skumgummibaksida, gummibaksida eller består av organiska material.

I vårt stora utbud av heltäckningsmattor finns det bara några få mattor som har en baksida av skumgummi eller gummi eller innehåller organiskt material. Dessa serier av mattor ska du således undvika att lägga i källaren eller på betonggolvet.

Hur funkar det med heltäckningsmatta i källaren?

Så hur funkar det egentligen när man ska välja heltäckningsmatta till källaren? Anledningen till att våra mattor går att lägga i källaren är för att de dels inte innehåller något organiskt material (så som t.ex. ett trägolv gör) samt att de har baksidor som andas och släpper igenom den eventuella fukt som kommer från er bottenplatta eller källargolvet.

Fixa ett varmt golv med en heltäckningsmatta i källaren

Heltäckningsmattan får en isolerande effekt som gör att golvet i källaren kommer att upplevas som varmt. Det finns många fördelar med att lägga in en heltäckningsmatta i sin källare. I många hem är källaren ett outnyttjat utrymme och man samlar på sig en massa saker som bara får stå. Lyckas du istället skapa ett mysigt rum längst ner i ditt hus så är chanserna mycket större att du faktiskt vill spendera mer tid där.

4 fördelar heltäckningsmatta i källare

 • Isolerar
 • Ger en mysig känsla
 • Enkel att lägga
 • Kostar inte skjortan

Mäta heltäckningsmatta källare

När du mäter hur stor heltäckningsmatta du ska beställa ska du tänka i fyrkanter, oavsett vilken form rummet i källaren har. Det billigaste alternativet är att beställa heltäckningsmattor från oss på den fasta bredden 4 meter. Så har du möjlighet att tänka i fyrkanter med 4 meters bredd, gör det för att komma så billigt undan som möjligt.

Om en matta inte räcker för ditt rum i källaren, planera in att lägga skarvarna där det är så lite trafik som möjligt, exempelvis under en säng. Glöm heller inte att man brukar lägga på cirka 10 cm på varje sida för att få en skärmån när mattan har lagts in och ska finskäras i rummet.

Lägg inte plast under heltäckningsmattan i källaren

Du ska aldrig lägga plast under heltäckningsmattan, oavsett i vilket rum det är. Man skulle kunna tro att man ska göra som när man lägger ett trägolv och börja med en åldersbeständig plast under sin heltäckningsmatta, men så är inte fallet. Lägger man plast kapslas eventuell fukt som kommer underifrån, in. Fukten ska transporteras genom mattan och ut. Därför är det viktigt att man väljer en heltäckningsmatta med en baksida som andas om den ska läggas i källaren där det finns risk för fukt. Har ni stora problem med fukt avråder vi er dock helt från att lägga en heltäckningsmatta i källaren.

Välj rätt känsla

Börja med att fundera på vad det huvudsakliga syftet med att du lägger in en heltäckningsmatta i källaren är. Är det kanske för att skapa ett mysigt tv-rum eller för att du vill ha ett varmt och slitstarkt golv som du kan förvara saker på? Oavsett vad du ska ha din heltäckningsmatta i källaren till så brukar vi börja med att bestämma oss på denna punkt innan vi går vidare till att välja vilken färg mattan ska ha.

En varm och fluffig heltäckningsmatta i källaren

Om du har kommit fram till att din heltäckningsmatta i källarens huvudsakliga syfte är att skapa en mysig stämning och en plats där ni ska kunna samlas och kolla på tv tillsammans, kan du börja kika efter de lite mer fluffiga och mjuka mattorna.

Om heltäckningsmattan i källaren ska skapa den där mysiga stämningen och ni inte planerar att förvara massor av saker och att dra tunga prylar över golven så kan du också med fördel välja en heltäckningsmatta i någon ljusare färg. Ljusa färger är tacksamt att inreda med i källaren som ofta blir ganska mörk annars.

En slitstark heltäckningsmatta i källaren

Om det är så att ni istället planerar att förvara stora tunga saker i källaren som kommer att flyttas runt på, är vår rekommendation att ni väljer en slitstark heltäckningsmatta till källaren i någon mörkare färg. Den mörkare färgen på heltäckningsmattan gör att källargolvet inte kommer att upplevas lika smutsigt som om ni skulle välja en ljus heltäckningsmatta till källaren.

3 tips heltäckningsmatta källare

 1. Börja med att bestämma vad heltäckningsmattans syfte ska vara
 2. Välj vilken yta eller mönster du vill ha
 3. Välj färg på heltäckningsmattan i källaren

En färggrann heltäckningsmatta till källaren

Såklart finns även alternativet att välja en lite mer färggrann heltäckningsmatta till källaren för att skapa en lekfull och varm känsla på våningen längst ner i huset. Det finns ett stort urval av färggranna mattor i vårt sortiment av heltäckningsmattor som även går bra att lägga nere i källaren. Här är det bara fantasin som sätter gränserna för vilken färg ni väljer på er heltäckningsmatta i källaren.

Nålfiltsmatta i källaren

Nålfiltsmattan är en bra heltäckningsmatta för källaren då den är slitstark och du behöver inte vara särskilt rädd om den. Att välja en slitstark heltäckningsmatta till källaren är en bra idé då många tunga saker brukar dras över golvet och förvaras där nere.

Här kan du läsa ännu mer om nålfiltsmattan.

Färger som passar i källaren

Ni ska välja en färg på heltäckningsmattan som ni tror att ni kommer trivas med i många år framöver. Ta hänsyn till hur mycket trafik ni har på golvet i källaren samt den övriga inredningen som ni redan har på plats.

I följande sektion tipsar vi om vilka färger som vi tycker passar bra och mindre bra till heltäckningsmattan i källaren.

Undvik en vit heltäckningsmatta i källaren

Även fast en vit heltäckningsmatta ger ett luftigt och fräscht intryck i ett rum så rekommenderar vi dig att kolla efter en något mörkare färg på heltäckningsmattan till källaren. På källargolvet brukar man förvara saker och det är kanske inte alltid som man är lika noga med sin dammsugning nere i källaren heller. Därför tycker vi att man ska försöka leta efter en lite mörkare heltäckningsmatta i källaren. Mattan kommer då upplevas som fräsch under en längre tid jämfört med en vit heltäckningsmatta. Ett alternativ kan vara att välja en beige heltäckningsmatta till sin källare istället.

Våra topp 4 färgval på heltäckningsmatta i källare

 1. Blå
 2. Grön
 3. Röd
 4. Beige

Blå heltäckningsmatta i källaren

Med en blå heltäckningsmatta i källaren får du en mjuk och härlig känsla på husets bottenplan. Återigen rekommenderar vi att man väljer en något mörkare nyans till heltäckningsmattan i källaren som kommer uppfattas som fräschare under längre tid. En blå heltäckningsmatta i källaren är relativt enkel att anpassa övrig inredning till. En grå soffgrupp tycker vi exempelvis passar fint ihop med en blå heltäckningsmatta i källaren.

Varm känsla med grön heltäckningsmatta i källare

Man kan välja en grön heltäckningsmatta i källaren för att få en varm känsla i rummet. Den gröna färgen på heltäckningsmattan i källaren brukar vara enkel att välja sin övriga inredning till. Vi gillar att kombinera den gröna mattan med en övrig inredningsstil som innehåller mycket naturmaterial.

Röd heltäckningsmatta - perfekt för hemmabion i källaren

En röd heltäckningsmatta tycker vi passar utmärkt om du håller på att bygga en hemmabio i din källare. Med en röd heltäckningsmatta i källaren får du en varm och ombonad stämning. För att inte tala om det eleganta och exklusiva intrycket som rummet får när du rullar ut den röda mattan. Du väljer med fördel en något mörkare nyans av röd på heltäckningsmattan för att inte riskera att störa bioupplevelsen.

Lägga textilplattor i källaren

Textilplattor i källaren - mattplattor fungerar bra till källargolvet

Man kan också välja att lägga in textilplattor eller mattplattor i källaren som en heltäckande matta. Var bara noga med att se till att välja en baksida på textilplattorna som är ånggenomsläpplig. I källaren är det större risk för fukt från exempelvis en betongplatta och därför måste baksidan på textilplattorna kunna andas så att inte fukten stannar under textilplattan utan kan transporteras bort. På sidan Textilplattor kan du läsa mer om textilplattor i källaren.

Lägga textilplattor själv i källaren - här har du vår guide

Här hittar du vår guide där du steg för steg får instruktioner för hur man lägger textilplattor i källaren på egen hand.

Matta i trappa

Det finns alltid någon form av trappa ner till källaren. Här kommer vi gå igenom översiktligt några typer av sätt att lägga mattan i trappan i källaren. Vill du läsa ännu mer om trappmattor rekommenderar vi dig att du läser vidare på sidan Trappmatta.

Det finns flera olika nivåer av svårighetsgrad som man kan lägga sig på när man ska lägga matta i sin trapp. Man kan exempelvis klä in hela sin trappa med en matta (då behöver den skäras till i flera olika vinklar). Detta är relativt avancerat och vi rekommenderar dig att låta en professionell mattläggare göra detta arbete.

Betongtrappor som leder ner till källaren är vanliga. Betong är ett material som lätt kan kännas kallt under fötterna. Ett enkelt sätt att få bukt med problemet är att klä betongtrappan med en matta av något slag.

Det är fördelaktigt ur fler perspektiv att ha matta i trappa. Här kan du exempelvis läsa om hur du kan öka halkmotståndet på trappstegen.

Olika former på mattorna till trappan

Vill man enbart täcka av delar av sina trappsteg kan man även göra detta. För att läsa mer om olika former och hur man går tillväga, läs mer om mindre trappstegsmattor här.

Heltäckningsmatta går också att ha i sin trappa. Vi diskuterar detta ämne djupgående i sektionen Heltäckningsmatta i trappa.

Här hittar du de mattor som vi rekommenderar att ha som trappmatta samt vilka kriterier som en matta i trappan ska uppfylla.

Klassikern i trappan

Nålfiltsmatta till trappan är en klassiker, här kan du läsa varför den är så populär.

Heltäckningsmatta i gästrum

Om ni håller på att inreda ett gästrum nere i källaren tycker vi att ni ska fundera på att lägga in en heltäckningsmatta där. Med en heltäckningsmatta i gästrummet får ni snabbt en ombonad, lyxig och varm känsla i gästrummet där era besökare kommer stortrivas.

Fixa mysigaste gästrummet

Man kan göra gästrummet riktigt mysigt genom att välja en mjuk och fluffig heltäckningsmatta på golvet. Heltäckningsmattan i gästrummet brukar heller inte behöva vara lika slitstark som en matta som ska ligga i ett rum med högre trafik i, exempelvis i ett vardagsrum. Detta medför att ni får ännu fler olika mattor att välja mellan när ni ska fixa i gästrummet så att det blir så mysigt som möjligt.

Därför passar heltäckningsmattan så bra

Anledningen till att vi tycker att heltäckningsmattan passar så bra i ett gästrum är för att det med inte särskilt stora medel går att skapa ett riktigt trevligt rum där era gäster kommer känna sig som hemma på nolltid. Moderna heltäckningsmattor är enkla att underhålla och det finns ett stort utbud av olika modeller och färger att välja mellan för att skapa en trivsam stämning i rummet.

Källargolvet känns varmare med en heltäckningsmatta

I källaren där man ofta har sitt gästrum brukar det kunna bli kallt på golvet, särskilt om vintern. En heltäckningsmatta i källarens gästrum skapar ett varmare och skönare golv att gå på. Era besökare slipper chockas av ett iskallt golv under fötterna när de kliver upp ur sängen på morgonen. Ju tjockare och fluffigare matta ni väljer, desto varmare brukar det bli.

Färgen på gästrummets matta

Det finns ett stort utbud av olika heltäckningsmattor och färger att välja på i vårt utbud som passar utmärkt att lägga i gästrummet nere i källaren. Se bara till att ni väljer en heltäckningsmatta med en baksida som andas. När det kommer till färgvalet på heltäckningsmattan i gästrummet så brukar de ljus kulörerna vara en favorit på mattorna som läggs in där. Eftersom gästrummet brukar ha så pass låg trafik kan ni välja en ljusare matta utan att behöva oroa er allt för mycket för att den ska smutsas ner och bli ofräsch. Vet ni dock med er från början att detta är ett rum där många kommer att gå runt och kanske till och med gå in med skorna, välj en mörkare färg på heltäckningsmattan i gästrummet.

Frågor om heltäckningsmattan i gästrummet?

Om ni har frågor om heltäckningsmatta i gästrummet är det bara att ta kontakt med oss på chatten eller via mejl så hjälper vi er vidare.

Löst liggande matta källare

Om ni istället är intresserade av en löst liggande matta i källaren så går det såklart också utmärkt. Vår fortsatta rekommendation, liksom för heltäckningsmattorna i källaren, är att ni väljer en matta som har en baksida som andas så att eventuell fukt inte stannar under den löst liggande mattan i källaren.

Måttbeställd matta i källare under soffgruppen

Många har tv-rum med en soffgrupp nere i källaren. För att binda ihop soffgruppen nere i källaren kan en löst liggande, måttbeställd matta vara något att kika på. En matta där både soffa, eventuella fåtöljer och soffbordet får plats bildar en trevlig rum-i-rum känsla och ger inredningen i källaren ett lyxigt lyft.

Det är inte heller ovanligt med riktigt stora soffgrupper nere i källaren. De löst liggande, måttbeställda mattorna går att få så breda som 4 meter och nästan hur långa som helst. Vi syr alltså riktigt stora, måttbeställda mattor som är perfekta att rulla ut i källaren under soffgruppen.

Egen form på matta i källare

Vill ni ha en unik form på mattan nere i källare går det också utmärkt. Det är bara att ni tar fram papper och penna och börjar skissa och bestämmer hur stor matta ni vill ha.

Skissen behöver inte vara skalenlig och ni fotar av den med mobilen och mejlar in till oss så tar vi fram en design som ni godkänner innan mattan börjar tillverkas. Vi kan skära till och sy mattan i nästan vilken form som helst.

En måttbeställd matta i en egen form passar exempelvis utmärkt i en källare som inte har helt raka väggar eller om ni vill ha en unik form på mattan som soffgruppen står på. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur er nästa matta kan se ut.

Välj rätt storlek på matta i källare

Behöver ni hjälp med att välja storlek på mattan i källaren så hjälper vi gärna till med det. Antingen tar ni kontakt med oss på chatten eller via mejl, eller så läser ni igenom guiden som finns på hemsidan för att se om ni hittar svaret på er fråga.

Lägga heltäckningsmatta i källaren

Att lägga heltäckningsmatta i källaren är inte så svårt som det kanske till en början verkar. Ta gärna hjälp av vår steg för steg-guide. Med hjälp av guiden blir det enkelt att lägga in din nya heltäckningsmatta i källaren och du kommer bli förvånad över vilket lyft mattan ger ditt rum längst ner i huset.

Ta bort lister eller låta sitta kvar

För det absolut snyggaste resultatet rekommenderar vi att ni tar bort lister som finns i rummet där heltäckningsmattan ska ligga. Lirka loss listerna försiktig då dessa sedan ska sättas fast igen efter att mattan är lagd i rummet i källaren.

Skarva heltäckningsmattan i källaren

Heltäckningsmattorna i vårt sortiment har en maxbredd på 4 meter. Är rummet bredare än 4 meter kommer ni att behöva skarva heltäckningsmattan. Skarven lägger ni i den del av rummet där trafiken är som lägst, förslagsvis långt in i rummet där den syns minst. Undvik att lägga skarven precis innanför entrén in till rummet.

När ni ska sätta ihop två mattor med varandra är det viktigt att de ligger med luggen i samma riktning. Låt sedan sidorna som ska ligga mot varandra gå omlott med några centimeter. Skär därefter ett rakt snitt med hjälp av en linjal genom båda mattorna. På så sätt får ni en exakt kant mellan de två olika mattorna som kommer passa perfekt.

Heltäckningsmatta och golvvärme i källaren

De flesta heltäckningsmattorna i vårt sortiment fungerar utmärkt med golvvärme. Klicka dig in på den mattan du är intresserad av och scrolla ner till produktinformationen längst ner så ser du om den lämpar sig för golvvärme eller inte. Hittar du inte informationen, ta kontakt med oss på chatten eller via mejl så hjälper vi dig vidare.

Ska man tejpa eller limma heltäckningsmattan?

Vi brukar rekommendera att man tejpar sin heltäckningsmatta i källaren med dubbelhäftande tejp. Den dubbelhäftande tejpen är enkel att sätta fast och det går mycket snabbare jämfört med att lägga på ett traditionellt lim. Om ni önskar limma heltäckningsmattan rekommenderar vi tejplim från Casco.

Rengör heltäckningsmatta i källare

Det är viktigt att ni är noggranna med att rengöra heltäckningsmattan i källaren. Regelbunden dammsugning krävs samt att ni tar bort fläckar på direkten när de uppkommer. Ju kortare lugg på heltäckningsmattan i källaren som ni har, desto enklare är det att dammsuga och hålla den ren. Dock är det skillnad på de moderna heltäckningsmattorna i dag jämfört med hur mattorna var förr i tiden. Idag är heltäckningsmattorna enklare att hålla rena och rengöra.

Ta bort fläckarna på direkten

För att heltäckningsmattan ska hålla sig fräsch så länge som möjligt i källaren är det viktigt att ni tar bort eventuella fläckar så snart de hamnar på mattan. Ljummet vatten och lite diskmedel kommer man långt med genom att badda fläcken försiktigt.

Var noga med att ni inte gnuggar in fläcken i mattan utan att ni baddar den. Skölj sedan bort eventuella rester av rengöringsmedel ur mattan. Torka sedan mattan (med hårfön eller liknande) istället för att låta den lufttorka.

Alla våra tips för mattvätt finns samlade på sidan Mattvätt.

Vad ska du tänka på när du köper en matta till din källare?

📏Hur stor matta till källaren ska jag ha?

Våra skräddare skär till din matta ner på centimetern efter dina egna önskemål. Hos oss kan du få vilka mått du vill inom dimensionerna 4x10 meter när du köper din matta till källaren. Det har aldrig varit enklare att köpa den perfekta mattan!

👀 Kan jag få se mattan innan jag köper den?

Självklart går det bra! Hos oss kan du beställa provbitar gratis. Det är inte alltid helt lätt att se på dataskärmen exakt vilken nyans som en matta har. Därför rekommenderar vi dig alltid att du först beställer hem provbitar av de mattorna till källaren som du är intresserad av.

🚚 Hur snabbt får jag hem min matta till källaren?

En bra e-handelsupplevelse innebär snabba leveranser! På bara några dagar har du oftast fått hem din nya heltäckningsmatta till källaren. Vill du istället ha en måttbeställd matta till källaren får du räkna med några extra dagar som skräddarna behöver för att hinna sy upp den nya mattan.

📌 Vilken form kan jag välja på min matta i källaren?

Det finns många olika former att välja mellan när du köper en måttbeställd matta hos oss. Du kanske vill ha någon annan form än den traditionellt runda eller rektangulära mattan? Välj och vraka bland våra olika former och välj exakt den storlek som passar för dig och din källare.

📌 Vilken färg kan jag få på min matta till källaren?

Börja med att bestämma dig för vilken känsla du vill att en besökare i din källare ska få när den kliver ner där. Vi har ett stort urval av olika färger på mattor till källaren. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna för vilka färger och mönster du kan välja på din matta.

📌 Heltäckningsmatta i källaren, funkar det?

Ja visst funkar det att lägga heltäckningsmattan i källaren. Leta efter heltäckningsmattor med någon av följande välventilerade baksidor att lägga in i källaren:

 1. Fusionback-baksida
 2. Actionback
 3. Filtbaksida

Har du problem med fukt på väggar och golv i källaren råder vi dig dock att inte lägga in en heltäckningsmatta alls.

Stuvbitar från våra mattor
allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna