Din kundvagn
Filtrera

Pris

Färg

Antracit
Beige
Blå
Brons
Brun
Champange
Greige
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Ljusgrå
Rosa
Röd
Svart
Turkos
Vit

Passar till

Betonggolv
Dörrmatta
Entré
Hall
Hemmagym
Kontor
Källare
Matrum
Sovrum
Trapp
Vardagsrum

Utseende

Fluffig
Kort lugg
Lång lugg
Mönstrad
Naturlook

Egenskaper

Ej godkänd för golvvärme
Godkänd för golvvärme
Gummibaksida
Lyxig
Mjuk
Skumgummibaksida
Slitstark

Typ av matta

Heltäckningsmatta
Måttbeställd matta
Textilplattor

Tjocklek

Material

Sisalmatta
Ullmatta

Utomhusbruk

Altan
Balkong
Uterum
Utomhus
Inglasat uterum

Kampanjvara

Kontorsmatta

Sänk ljudnivån och höj trivseln med en kontorsmatta. Vi är experter på stora och måttanpassade mattor till kontor och kontorsmiljöer. Från det öppna kontorslandskapet till konferensrummet. Vi har även ett brett utbud av marknadens bästa textilplattor.

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

Vad är en kontorsmatta?

När man talar om kontorsmattor kan man egentligen mena flera olika typer av mattor där den gemensamma nämnaren är att de läggs ut i kontorsmiljöer. Det kan både vara en rund matta som har lagts ut under fikabordet som ett golvskydd, men det kan också vara en hallmatta som rullas ut i kontorets långa hall.

Vi har stora mattor


Vi har riktigt stora mattor i vårt sortiment - perfekt för kontor som ofta har plats för de lite större mattorna. Måttbeställ er matta till kontoret i vilka mått ni vill upp till 4x10 meter. Läs mer om stora mattor här.

Vi har mattor till konferens

Om ni letar efter matta till era konferenslokaler så har vi ett stort utbud av slitstarka men samtidigt stilrena mattor. Vi skär till och syr upp era mattor till konferensanläggningen i vilka mått och former som ni vill för den perfekta passformen för just era lokaler.

Vi har mattor till både stora och små kontor

Vi har mattor till de stora och små kontoren såväl som till hemmakontoret. Behöver du kanske ett golvskydd eller ett stolsunderlägg under kontorsstolen eller letar du efter en datormatta till hemmakontoret? Hos oss kan du köpa dina nya kontorsmattor i vilka storlekar och former som du vill ha.

Vi gör er kontorsmatta i den form ni vill ha den

Precis. En skräddarsydd matta tillverkad exakt efter hur era lokaler ser ut. Behöver ni en matta i en avlång korridor eller har ni kanske inte helt raka väggar i ett rum? Hos oss är det inga problem. Era mattor till kontoret kan ligga på plats i era lokaler inom 2-5 arbetsdagar. Läs mer om mattor med en helt egen form här.

Kontorsmattan så som ni vill ha den

Hos oss bestämmer ni helt själva vilken form och storlek ni vill ha på era kontorsmattor.

Vi skär till och syr upp mattan och den kan rullas ut hos er redan efter 2-5 arbetsdagar.

Ge din kontorsinredning ett lyft med en heltäckningsmatta


Heltäckande mattor på ett kontor gör det mer ombonat och bidrar till en behaglig akustik i lokalen. Den vanligaste mattan som man kan hitta på ett kontor är kanske den grå heltäckningsmattan och ett vanligt material som den är tillverkad i är slitstark nålfilt.

En kontorsmatta bör vara slitstark och lätt att hålla ren

En kontorsmatta utsätts generellt för hög trafik vilket ställer högre krav på att kontorsmattan ska vara tillverkad i ett slitstarkt material. Hög trafik innebär även att kontorsmattan kommer att smutsas ner mer och den måste även vara enkel att städa och hålla ren.

Textilplattor som kontorsmatta


En kontorsmatta i form av textilplattor är både praktisk och ljudabsorberande samtidigt som mattan blir estetiskt tilltalande.

Ett alternativ till heltäckningsmattan är att lägga en kontorsmatta i plattor som bildar en heltäckande matta. Liksom heltäckningsmattan, skapar man med textilplattorna en ljuddämpande matta som ger god arbetsro på kontoret. Textilplattorna är smidiga att installera och att hålla rena. Skulle olyckan vara framme och man råkar spilla på mattan, är det mycket enklare att byta ut en platta och ersätta den med en ny istället för att behöva byta hela mattan.

Skapa vackra mönster med textilplattor

Dessutom kan man välja flera olika kulörer för att skapa vackra rutiga mönster i kontorslokalerna.

Kontorsmattor på metervara och på rulle


Kontorsmattan går att köpa på metervara om du föredrar att beställa din nya kontorsmatta på rulle för att kunna skära till den själv på plats.

Det går även bra att få din kontorsmatta skuren direkt efter golvets mått. Du gör själv valet direkt på produktens sida.

Kontorsmattan måttbeställd


Vi tar det ett steg längre. Du kan även få din kontorsmatta måttbeställd som en löst liggande matta för att ha under t.ex. arbetsplatsen eller fikamöblerna.

Alla våra måttbeställda mattor går att få i en rad olika former, kantsydda eller med kantband. Alla mått inom dimensionerna 4x10 meter går att beställa när du köper en måttbeställd matta *.

* Textilplattorna går inte att måttbeställa utan kommer i storleken 50x50 cm.

Golvskydd


För att skydda ett känsligt golv kan ett golvskydd vara smidigt att lägga in på kontoret. Ett golvskydd skyddar golvet så att det inte blir repor lika enkelt på de golvytor som ni är rädda om.

Golvskydd i plast är sällan särskilt snygga och kan lätt sticka i ögonen hos den kräsne när det kommer till inredning. Därför rekommenderar vi dig istället att kika på ett golvskydd i textil som du kan rulla ut på golvet på kontoret. En slitstark textilmatta kan både fungera som ett golvskydd samtidigt som att det blir en mycket snyggare inredningsdetalj jämfört med det transparenta plastskyddet.

Hos oss har du möjlighet att få dina golvskydd i textil måttbeställda och i den form du vill. Det blir både smidigt och enkelt att få ett snyggt resultat när ni ska ha nya golvskydd till kontoret.

Slitstarka mattor som golvskydd till kontoret

Här är några av våra slitstarka mattor som vi rekommenderar att ha som golvskydd på golven på kontoret.

DESIGNA ER
EGNA KONTORSMATTA

Få kontorsmattan i nästan vilken form ni vill.
Allt ni behöver är en idé och en skiss.

✏️ Är ni redo och vill veta mer?

Skapa en egen form nu
Color Box Egen form

Golvskydd kontorsstol


Ett golvskydd under din kontorsstol är nästan ett måste om du har ett känsligt golv där under. Golvskydd för kontorsstolar är ett smidigt sätt att minska slitaget på golvet där kontorsstolar dras fram och tillbaka varje dag och gör att era lokaler hålls fräscha under en längre tid.

Mattor på kontor för det estetiska värdet

Mattor på kontor skapar en hemtrevlig och ombonad känsla. Mattorna kan både användas för sina slitstarka egenskaper men också för att höja trivseln och känslan i kontorslokalerna. Att kunna bjuda in både kollegor såväl som kunder till en trevlig miljö på kontoret gör verkligen skillnad. Det finns oändligt många möjligheter att variera sin inredning på kontoret och vi erbjuder ett stort utbud av slitstarka mattor som passar för kontor i alla storlekar och som garanterat kan höja trivseln i era lokaler.

Stolsunderlägg

Mattor på kontor kan som vi tidigare varit inne på också väljas för dess slitstarka egenskaper. Som nämnt högre upp är ett stolsunderlägg viktigt för att skydda golvet runt omkring stolar och bord. Varje dag dras stolarna fram och tillbaka över golvet otaliga gånger och då blir det viktigt med ett golvskydd som gör att lokalerna inte slits så snabbt och hålls fräscha under lång tid framöver.

Det är enklare att investera i några snygga stolsunderlägg istället för att behöva slipa om golvet. De transparenta plastskydden under stolarna är inte alltid så roliga utan vi erbjuder er istället att välja ett mer estetiskt tilltalande stolsunderlägg i form av en slitstark textilmatta.

Hos oss kan era stolsunderlägg anpassas i oändlighet vad gäller vilka mått ni önskar samt den form som ska vara på stolsunderlägget. Börja designa de helt anpassade stolsunderläggen här.

Vad behöver du veta när du ska köpa en kontorsmatta?

📏 Hur stor kontorsmatta ska jag ha?

Mät noga ut hur stort rummet är innan du beställer din kontorsmatta. Glöm inte bort att alltid lägga till 5 cm extra i skärmån runt om mattan. Detta för att det kan förekomma en måttavvikelse på +/- 1-5 cm vid kapning av heltäckningsmattor. Dessutom är sällan ett rum helt rakt, det är också en anledning till att du behöver lite extra skärmån när mattan ska läggas in.

Du kan också lägga textilplattor på kontoret. Våra textilplattor kommer i paket om 5 m2 och varje textilplatta är 50x50 cm stor.

👀 Kan jag få se kontorsmattan innan jag köper den?

Självklart! Hos oss kan du beställa provbitar gratis. Det är inte alltid helt lätt att se på en skärm exakt vilken färg som en heltäckningsmatta har. Därför rekommenderar vi att du först beställer hem provbitar av alla de kontorsmattor som du är intresserad av.

🚚 Hur snabbt får jag hem min kontorsmatta?

En bra e-handelsupplevelse innebär snabba leveranser! På bara några dagar har ni oftast fått er nya heltäckningsmatta till kontoret. Vill ni istället ha en måttbeställd matta till kontoret får ni räkna med några extra dagar som skräddarna behöver för att hinna sy upp den nya mattan.

📌 Vilken färg kan jag få på min kontorsmatta?

Vi har ett brett urval av färger på kontorsmattor. Börja med att bestämma dig för vilken känsla du vill att en person som kliver in i ditt rum ska få. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna för vilka färger och mönster du kan välja på din nya matta till kontoret.

📌 Kan jag lägga en heltäckningsmatta själv?

Det kan man absolut göra. Att lägga heltäckningsmatta behöver inte alls vara så svårt som man till en början kan tro. Här hittar du vår guide som steg för steg beskriver hur du går tillväga för att lägga heltäckningsmatta själv.

📌 Kan jag lägga textiplattor själv?

Det går utmärkt! Att lägga textilplattor är inte så svårt och du kan med enkelhet klara det själv genom att följa vår guide där du steg för steg får processen beskriven för dig.

Stuvbitar från våra mattor

100 kr/m2 fast pris

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till fast pris. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån