Din kundvagn
Filtrera

Pris

Färg

Antracit
Beige
Blå
Brons
Brun
Champange
Greige
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Ljusgrå
Rosa
Röd
Svart
Turkos
Vit

Tjocklek

Kampanjvara

Ullmatta

Likt en vacker pläd breder en ullmatta ut sig över ditt golv - den perfekta vardagsrumsmattan är en ullmatta. En ullmatta bidrar både till ett varmt underlag att gå på samtidigt som den ger rummet ett ordentligt estetiskt lyft.

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

En ullmatta är den perfekta vardagsrumsmattan

Är det dags att köpa en ny vardagsrumsmatta är den första mattan som vi rekommenderar en ullmatta.

Anledningen till att vi tycker så mycket om att ha ullmattan i vardagsrummet är på grund av att den bidrar till en så trevlig atmosfär, det är en mjuk matta och att den är tillverkad av naturmaterial. Att sitta på en ullmatta är som att sitta på en stor skön filt.

Ullmattan gifter sig väl med skandinavisk design


Naturfärger är vanligt förekommande bland ullmattorna. Du har säkert sett en grå ullmatta i någons hem tidigare? Det ser nästan ut som att någon har brett ut en vacker pläd över golvet. Faktum är att ullmattan med sina naturfärger passar väldigt bra med skandinavisk design. Naturfärgerna går bra ihop med den genomgående ljusa tonen som präglar den skandinaviska inredningsstilen.

Ullmatta på metervara och på rulle


De olika golven där du vill lägga in din ullmatta kan variera mycket i storlek. Ullmattan går att köpa på metervara om du föredrar att beställa hem din nya ullmatta på rulle för att kunna skära till den själv hemma. Det går även bra att få din ullmatta skuren direkt efter ditt golvs mått.

Ullmattan måttbeställd


Vi tar det ett steg längre. Du kan även få din ullmatta måttbeställd som en löst liggande matta för att rulla ut på t.ex. vardagsrumsgolvet, i sovrummet eller varför inte under favoritfåtöljen. Alla våra måttbeställda mattor går att få i en rad olika former, kantsydda eller med kantband. Alla mått inom dimensionerna 4x10 meter går att beställa när du köper en måttbeställd matta.

Ambassador 0789205 001

Vad behöver du veta när du ska köpa en ullmatta?

📏Hur stor ullmatta ska jag ha?

När du köper en måttbeställd ullmatta så skär och kantsyr våra skräddare din matta ner på centimetern efter dina egna önskemål. Hos oss kan du alltså få vilka mått du vill inom dimensionerna 4x10 meter när du köper en måttbeställd ullmatta. Det har aldrig varit enklare att köpa den perfekta mattan!

👀 Kan jag få se ullmattan innan jag köper den?

Självklart! Hos oss kan du beställa obegränsat antal provbitar gratis. Det är inte alltid helt lätt att se på en skärm exakt vilken färg som en ullmatta har. Därför rekommenderar vi att du först beställer hem provbitar av de ullmattor som du är intresserad av.

🚚 Hur snabbt får jag hem min ullmatta?

Du får hem din måttbeställda ullmatta inom 2-5 arbetsdagar. En bra e-handelsupplevelse innebär snabba leveranser!

📌 Vilken form kan jag välja på min ullmatta?

Det finns många olika former att välja mellan när du köper en måttbeställd ullmatta hos oss. Du kanske vill ha någon annan form än den traditionellt runda eller rektangulära mattan? Välj och vraka bland våra olika former och välj exakt den storlek som passar för dig.

📌 Vilken färg kan jag få på min ullmatta?

Botanisera bland alla våra härligt naturnära färger på ullmattor. Börja med att bestämma dig för vilken känsla du vill att en besökare i ditt rum ska få när den kliver in där. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna för vilka färger och mönster du kan välja på din matta.

📌 Hur håller jag min ullmatta ren?

Ta gärna hjälp av vår utförliga guide för mattvätt för att hålla din ullmatta ren och fräsch.

Stuvbitar från våra mattor

allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån