Först förstår vi att det inte är lätt att se på skärmen hur en matta ser ut!

Därför erbjuder vi Gratis provbitar på nästan alla våra mattor.

Gå in på produkten och klicka Beställ varuprov. Direkt till din brevlåda inom 1-2 dagar.

Sen erbjuder vi också rikstäckande mattläggning till fast pris!

Låt ett proffs installera er nya matta - dessutom till ett fast pris.

Vi erbjuder mattläggning i hela Sverige genom vårt samarbete med Hemfixarna.

Läs mer på vår sida om mattläggning

Konstgräs

Med konstgräs får du en grön gräsmatta året runt, utan något trädgårdsarbete. Det är både smidigt att lägga konstgräs och det är enkelt att få ett snyggt resultat.

Alla filter
Woodland RSH
Underbart konstgräs

Woodland Grön Konstgräs

260 kr/m2
(Ord. pris: 325 kr/m2)
Wanderlust Dragon RSH3 tif
Underbart konstgräs

Wanderlust Grön Konstgräs

319 kr/m2
(Ord. pris: 399 kr/m2)
Visar 2 av 2 produkter

Därför ska du anlägga en konstgräsmatta

Konstgräs har blivit allt mer populärt att lägga. Vi är många som delar de positiva känslorna som förknippas med en grön gräsmatta. Och tänk att kunna ha en grön gräsmatta året om, utan något trädgårdsarbete.

Anlägg en konstgräsmatta utomhus - det är en mycket trevlig utematta

Majoriteten väljer att lägga en konstgräsmatta utomhus. Att ha konstgräs i sin trädgård skapar en trevlig och inbjudande känsla då du får grönt gräs året om.

Samtidigt slipper du allt vad trädgårdsarbete heter och du kommer aldrig mer behöva starta gräsklipparen - du sparar tid och pengar genom att välja att anlägga en konstgräsmatta.

Cypress Point RSH4

Konstgräs som balkongmatta

Det är nog många som drömmer om en egen villa med en liten tomt och gräsmatta till.

Att köpa en konstgräsmatta och lägga ut på balkongen fångar denna känsla för människor som bor inne i storstäderna och inte har möjlighet att ha sin egen trädgård just nu.

Din nya altanmatta - en konstgräsmatta

En solvarm gräsmatta under fötterna är en härlig känsla som man gärna vill ta till vara på så lång tid som möjligt. Vi nordbor är lyckligt lottade med många saker här i livet men en lång sommarsäsong är inte något som vi är bortskämda med. Men har man en altan kan man faktiskt återskapa känslan av sommar långt in på hösten genom att köpa en altanmatta i konstgräs.

Genom att lägga konstgräs på ditt trädäck skapar du ett vindtätt underlag som gör ditt golv varmare. Tänk dig att när löven har börjat gulna på träden i trädgården så kan du fortfarande gå runt barfota ute på din altan!

Vad behöver du veta om konstgräs?

📏 Hur mycket konstgräs ska jag ha?

Mät noga ut hur stor ytan är där du ska lägga ditt konstgräs. Du bestämmer själv måtten på din konstgräsmatta och vi kapar den utifrån mattans maxbredd. Lägg alltid till 5 cm extra i skärmån runt om mattan. Vid kapning kan alltid en måttavvikelse på +/- 1-5 cm förekomma.

👀 Kan jag få se konstgräsmattan innan jag köper den?

Det går såklart att ordna, kontakta gärna oss för mer information om provbitar av konstgräs. Det är inte alltid helt lätt att se på en skärm exakt vilken nyans som konstgräset har. Därför rekommenderar vi dig att höra av dig till oss för att få en gratis provbit hemskickad.

🚚 Hur snabbt får jag hem min konstgräsmatta?

Du får hem ditt konstgräs inom 2-4 arbetsdagar från att du lagt din beställning. En bra e-handelsupplevelse innebär snabba leveranser.

📌 Vilken färg kan jag få på min konstgräsmatta?

Botanisera bland våra olika nyanser av grönt på konstgräs. Ta gärna kontakt med oss för att få en gratis provbit hemskickad så att du vet exakt vilken nyans av grönt du ska ha.

📌 Kan jag ha konstgräs som balkongmatta?

Absolut! Det går utmärkt att ha konstgräs som balkongmatta. Gränserna mellan vad som är ute och inne suddas ut på ett härligt sätt med konstgräs som balkongmatta.

📌 Kan jag ha konstgräs som altanmatta?

Självklart går det bra att anlägga konstgräs som altanmatta. Att gå ut på en solvarm gräsmatta känns skönt under fötterna och det är en härlig känsla som man gärna vill ta till vara på så lång tid som möjligt.

Stuvbitar från våra mattor
allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna