Din kundvagn

Guider & Tips

Du känner säkert igen begreppet DIY som på engelska står för do it yourself. DIY-rörlsen har länge funnits i olika former och med internets hjälp att sprida kunskap finns det idag ett oändligt antal projekt, på en googlings avstånd.

Du klarar det på egen hand


På svenska brukar vi kalla DIY för Gör det själv. Här på köpamatta.se har vi skrivit ett antal olika guider och instruktioner för att du på egen hand ska klara av dina olika mattprojekt. Här hittar du instruktioner där du steg-för-steg får guidning hur man lägger heltäckningsmattor, hur du gör när du ska lägga textilplattor och hur man lägger in en altan och balkongmatta själv.

Det ligger en stor tillfredsställelse i att göra någonting helt på egen hand. Att kunna säga att den där mattan har faktiskt du lagt in helt själv eller detaljerat beskriva för vännerna hur du lyckades pussla ihop alla dem där textilplattorna till den heltäckande mattan som ni nu faktiskt står på.

Här hittar du alla våra gör det själv-guider. Detta är en samling av guider och instruktioner som är tänkt ska växa och bli ännu större.

Stuvbitar från våra mattor

allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån