• Snabba leveranser
  • Gratis provbitar
  • Köp nu - Betala sen
Vi förstår att det inte är lätt att se på skärmen hur en matta ser ut

Därför erbjuder vi Gratis provbitar på nästan alla våra mattor. Titta hemma i lugn och ro innan köp.

Gå in på produkten och klicka "Beställ varuprov". Provbitarna landar i din brevlåda inom 1-2 dagar.

Vinterpyssel - lägg entrématta innanför ytterdörren

Vintern står i antågande. Bortsett mot en förhoppningsvis lite ljusare period med bland annat snö, skridsko- och skidåkning så innebär också vinterhalvåret stövlar, vinterkängor och en hel del slask.

lägga entrematta2

Vintern står i antågande. Bortsett mot en förhoppningsvis lite ljusare period med bland annat snö, skridsko- och skidåkning så innebär också vinterhalvåret stövlar, vinterkängor och en hel del slask.

Ni som har småbarn i familjen är kanske de som kan relatera mest. Stövlar och vinterkängor tas på och av och kliver in och ut genom ytterdörren. Det dras in både grus, skräp och slask. Vi tänkte därför rekommendera dig ett litet vinterprojekt - lägga en ny entrématta innanför ytterdörren.

Raffla

Det går snabbt och är smidigt att fixa en entrematta, precis utifrån din halls exakta mått. Det enda du behöver bestämma är om mattan ska gå in 1 eller 2 meter från ytterdörren samt hur bred din matta ska vara. Därefter är det bara att lägga din beställning. Efter 1-3 vardagar har du rullen med entrémattan hemma hos dig.

Girona beige RSH2

Vi tycker att du ska beställa mattan ca 10 cm för stor på båda sidorna för att sedan kunna klippa till den med sax eller använda en mattkniv för den exakta passformen. Entremattan får gärna gå upp några centimeter på väggen för att den som bäst ska kunna samla upp allt skräp på golvet.

Om du behöver mer tips för projektet så hittar du hela guiden Lägga entrematta här.

Lycka till med ditt vinterprojekt!

Stuvbitar från våra mattor
allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna