Din kundvagn

3 saker att tänka på innan du köper en vardagsrumsmatta

Mattbestalld matta i vardagsrum

Att köpa en ny vardagsrumsmatta är ett härligt projekt. Här har vi samlat alla våra måttbeställda mattor som passar till vardagsrummet.

I den här artikeln kan du läsa om våra 3 bästa tips för att ditt köp av den nya vardagsrumsmattan ska bli så lyckat som möjligt.

1. Välj rätt storlek

Vi älskar stora mattor i vardagsrummet! Vi tycker att man ska välja en så stor matta i vardagsrummet som möjligt. Behöver du hjälp med att välja hur stor matta du ska ha, exempelvis under soffgruppen? Läs gärna vidare i vår Storleksguide som är full med tips.

2. Välj rätt material

Det finns flera olika material att välja mellan för en matta till vardagsrummet. Ullmattorna är populära att ha i ett vardagsrum och skapar en naturnära och ombonad stämning. Du kan egentligen ha vilken matta du vill i ett vardagsrum. Det är bara att välja och vraka bland alla våra mattor.

3. Rita din egen form

Om du vill så finns det också möjlighet att designa sin helt egna form på många av våra måttbeställda mattor. Det är smidigt och enkelt och du behöver bara mäta ut och skissa upp din form på papper som du sedan fotar av och skickar in till oss. Här kan du läsa mer om hur du beställer en helt egen form på din matta.


Populära mattor till vardagsrummet

Stuvbitar från våra mattor

allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån