Din kundvagn

Nu börjar säsongen för konstgräs

Cypress Point RSH

Sommaren står i antågande och det är många som så här års börjar pyssla och göra det fint i trädgården. Kanske går du i tankarna att lägga konstgräs? Just nu är verkligen tiden rätt för att rulla ut en härlig konstgräsmatta utomhus.

I den här artikeln får du några råd och tips på vägen för att din nya konstgräsmatta ska bli så bra som möjligt. Dags att säga hejdå till gräsklipparen för gott!

Hur mäter jag hur mycket konstgräs jag ska ha?

Vårt konstgräs beställs i fyrkantiga former där du kan välja antingen om du vill köpa på en fastbredd på 400 cm med valfri längd eller om du vill att vi ska kapa mattan i valfri längd och bredd (max 400 cm brett).

Börja med att ta fram ett måttband och gå ut och mät upp hur stor fyrkant med konstgräs som du behöver. Vi rekommenderar alltid att man beställer ca 5 cm extra på vardera sida för att ha en skärsmån när mattan ska finskäras på plats.

Vilken färg ska jag ha på mitt konstgräs?

Hos oss kan du välja på 3 olika nyanser av grönt på din nya konstgräsmatta. Det finns en något ljusare grön och två lite mörkare, gröna konstgräsmattor att välja på.

Kommer mitt konstgräs att solblekas?

Det konstgräs som vi säljer håller en mycket hög kvalitet och därför kommer konstgräsmattan att hålla sig fin under flera års tid.

Vad man kan tänka på när man lägger konstgräs är att så länge konstgräsytan exponeras jämt av solljus så kommer den lilla solblekning som sker (efter flera års tid), att ske jämt och inte uppfattas som särskilt stor.

3 stycken härliga konstgräsmattor som vi har i lager just nu:

Stuvbitar från våra mattor

allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån