Din kundvagn

Därför ska du välja en matta med din helt egna form

Narbild mattkant egen form

Inget hem är det andra likt. Alla rum har olika mått, ljusinsläpp och färger, för att inte tala om alla olika möbler som vi har i våra hem. Därför tycker vi att det faller sig naturligt att även de mattor som vi rullar ut på våra golv bör skilja sig åt beroende på var de ligger.

När du får välja mellan några få konventionella mått som finns tillgängliga på marknaden är det svårt att få till den helt perfekta passformen. Mattan skulle nog ha varit lite större under matbordet och ni behöver ju faktiskt rulla ut två stycken mattor för att täcka av hallgolvet…

Matta framfor oppen brasa

Känner du igen dig? Det är här den måttbeställda mattan med en helt egen form passar perfekt.

Med moderna CNC-maskiner som har en kapacitet att skära mattor hela vägen upp till 4x10 meter i nästan vilken form du vill blir det enkelt att hitta en ny matta som passar perfekt i just ditt hem. Den optimala mattan ser olika ut beroende på var den ska ligga. Så är det bara.

Matta pa tragolv

Vi har tagit fram en tjänst där du som kund tar måtten i ditt rum, skissar ner dessa på papper eller på dator och sedan mejlar in bilden till oss. Du bestämmer sedan vilken matta du vill ha (vi rekommenderar dig alltid att först beställa hem gratis provbitar). Vi ritar därefter upp din form, oftast hinner vi göra det samma dag som vi får in skissen och sedan får du tillbaka en ritning som du får godkänna innan din matta tillverkas.

En matta i hallen med de sneda väggar? Absolut, inga problem. Den mattan kan vi tillverka till dig. Du får den med ner på centimeterns noggrannhet tillskuren för att passa perfekt på hallgolvet.

Läs mer om hur du skapar din helt egna form på sidan Egen form.

Stuvbitar från våra mattor

allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån