Din kundvagn

Rotting och andra naturmaterial som vi inreder med under 2020

Fatolj i rotting mot gron vagg

Rotting är fortsatt ett populärt material att inreda med i våra hem. Det sköna flätade materialet är både mjukt samtidigt som det skapar spännande kontraster mot övrig inredning. Rotting passar bra tillsammans med flertalet olika andra material. Målade träytor, som dynor i stolar eller till soffbord är bara några exempel. I den här artikeln listar vi de 5 bästa inredningstipsen med rotting och andra naturmaterial under 2020.

Rotting finns både som rent naturmaterial men även fuskrotting är vanligt förekommande i våra hem. Fuskrottingen kan du ofta se ute i trädgårdar, för loungemöbler och det kan också kombineras på ett smakfullt sätt tillsammans med ytor av glas. Här är våra tips på rottingprojekten som vi inspireras av under 2020.

Palm i rottingkruka

1. Krukor i rotting

Vi tycker att det är få krukor som är så snygga som en som är tillverkad i rotting. Den dova beigea färgen kontrasterar stilfullt mot den djupgröna färgen som en stor växt har. Placera gärna växten synligt och låt den ta plats i rummet. Har du flera plantor i samma rum tycker vi det är snyggast att sprida ut de på lite olika platser istället för att bara låta alla stå på ett och samma ställe.

Terracottakruka med basilika

2. Terrakottakrukor

Terrakottakrukan är en tidlös klassiker som det är svårt att få nog av. Oglaserade krukor i terrakotta för tankarna mot det naturliga och en harmonisk känsla sprider sig i hemmet.

Den rödbruna färgen som terrakottan har kan bli ett härligt färgtillskott på fönsterbläcken och soffborden. Eller varför inte skippa den glaserade vasen som står på köksbordet och byt ut den mot denna vackra lerkruka?

Sideboard med rotting

3. Skåpsluckor i rotting

När man tänker på rotting så är det första som dyker upp på näthinnan för många den traditionellt vävda stolen eller fåtöljen. Men det är även riktigt häftigt att klä sina skåpsluckor i detta vackra naturmaterial. Vi tycker väldigt mycket om denna sideboard där den mörka ramen på skåpsluckan möter den beigea tonen i rottingen.

Gul soffa med ljusgra matta

4. Rulla ut en vacker matta i vardagsrummet

Olika vardagsrum är olika stora och ser olika ut. Men vad som är gemensamt för vardagsrummet är att det nästan alltid blir lite mer ombonat genom att rulla ut en vardagsrumsmatta vid soffgruppen.

Psst… glöm inte bort att du kan använda dig av vår storleksguide när du ska välja hur stor matta du vill ha i vardagsrummet, i sovrummet eller under matgruppen där hemma.

Soffa med traram

5. Trä, trä och ännu mera trä

Vi fullkomligt älskar att inreda med trädetaljer! Det kan vara allt ifrån ett stort hårdvaxat köksbord i ek till en snygg fåtölj där ett vackert tyg har kombinerats med behandlade träytor. En annan materialkombination som vi är svaga för är trä tillsammans med metall. Det skapas något speciellt i mötet mellan ett soffbord i metall och en soffa där man kan se trästommen.

Stuvbitar från våra mattor

allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån