Din kundvagn

Hur håller jag min hallmatta ren?

Dammsuga matta 2

Hur kan du göra för att hålla din hallmatta ren under en lång tid? Här diskuterar vi några förslag som du kan överväga för att hallmattan ska hållas fräsch länge. Särskilt bra passar de här tipsen om ni har en större och kanske lite ljusare matta i hallen som ni vill skydda mot smutsiga skor och liknande.

Flera av våra kunder har valt att köpa en måttbeställd hallmatta på grund av att nästan ingen hall är den andra lik. En hall har många vinklar och vrår och det är inte heller ovanligt med väggar som inte är helt raka i hallen.

När man måttbeställer sin hallmatta finns det många olika mattor att välja mellan. Ibland kanske man vill ha en matta i hallen i någon ljusare färg eller kanske en ullmatta. Problemet blir då att dessa mattor ganska snabbt smutsas ner av allt skräp som dras in genom dörren.

Girona beige RSH1

Köp till en mindre avtorkningsmatta

Ett smart alternativ som vi brukar rekommendera våra kunder är därför att köpa till en lite mindre avtorkningsmatta som man kan lägga ovanpå den andra mattan direkt innanför dörren. På detta sätt stannar en stor del av skräpet och smutsen som du drar in med ytterskorna på den slitstarka avtorkningsmattan.

Den avtorkningsmattan som vi rekommenderar heter Räffla och är dessutom vattentät då den har en baksida av gummi som inte släpper igenom någon fukt.

Stuvbitar från våra mattor

allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån