• Snabba leveranser
  • Gratis provbitar
  • Köp nu - Betala sen
Vi förstår att det inte är lätt att se på skärmen hur en matta ser ut

Därför erbjuder vi Gratis provbitar på nästan alla våra mattor. Titta hemma i lugn och ro innan köp.

Gå in på produkten och klicka "Beställ varuprov". Provbitarna landar i din brevlåda inom 1-2 dagar.

Grönt är skönt - 6 tips på grön inredning 2020

Grön är en färg som påminner oss om naturen och som ofta gör oss lugna och harmoniska inombords. Grönt är skönt helt enkelt!

Kaktus och andra vaxter

FOTO: sebastien

Grön är en färg som påminner oss om naturen och som ofta gör oss lugna och harmoniska inombords. Grönt är skönt helt enkelt!

I den här artikeln får du 6 tips på hur du på ett snyggt sätt kombinerar dina inredningsdetaljer och färgval för att få in den gröna färger i din inredningsstil på ett smakfullt sätt. Dessa 6 trender inspirerar oss under våren 2020.

Fyra suckulenter

FOTO: Alina Kulbashnaia

1. Växter

Som känt är växter kanske det enklaste sättet att få in lite mer grönt i våra hem. Gå till närmaste blomsteraffär och botanisera bland butikens alla grönbladiga växter. Vill man så kan man såklart köpa växter som blommar i vackra färger för att på så sätt få in ännu mer färg där hemma. Men man kommer långt med några nya gröna plantor.

Soffa med grona kuddar

FOTO: AntonSh

2. Kuddar

Välj en vacker grön nyans på kuddarna i soffan. Att byta ut de gamla kuddfodralen är enkelt fixat och behöver inte kosta så mycket heller. Är du händig så kan du ju sy upp dina egna fodral i ditt gröna favorittyg. Då får du dina kuddfodral precis så som du vill.

Beau Rivage 12 0001

3. Textil på golven

En vacker matta lyfter vilket rum som helst. Vågar du så kan man lägga in en heltäckningsmatta i ett rum i en vacker grön färg men det går även lika bra att köpa en mindre måttbeställd matta i den gröna kulören. Det här är våra favoriter bland de gröna mattorna just nu.

Utgående
Kampanj -18%
Imagination gronbla
Mjuk och modern heltäckningsmatta

Imagination Grönblå Heltäckningsmatta

369 kr/m2
(Ord. pris: 450 kr/m2)
Utgående
Kampanj -30%
Beau Rivage Bluestone Turkos
Mjuk och slitstark

Beau Rivage Turkos Matta (Måttbeställd)

515 kr/m2
(Ord. pris: 736 kr/m2)
Gron fargburk och pensel

FOTO: New Africa

4. Bryt av med en vacker fondvägg

En fondvägg för att bryta av mot en annars ljusgrå eller helvit vägg kan verkligen göra under. Det är ofta enkelt att själv köpa färg hos en lokal färghandlare och måla om. Vårt tips är att jobba långsamt och vara noga med att tejpa lister och kanter för att du ska få ett så proffsigt resultat som möjligt.

Gron inredning ton i ton

FOTO: Photographee.eu

5. Färger som går ton i ton

Att låta färger gå ton i ton är ett intressant sätt att inreda på. Låt flera inredningsdetaljer gå i olika nyanser av grönt för att skapa ett härligt djup i rummet.

Flatad korg

FOTO: uliaymiro37046

6. Blanda upp med naturmaterial

Inredningsdetaljer i rent trä, en flätad korg eller bast gör sig riktigt bra tillsammans med en grön inredningsstil. Man kan kanske inte komma mycket närmare naturen inomhus än genom att låta naturmaterial varvas med gröna väggar, textilier och växter. Naturmaterialen är ofta också minimalt behandlade med olika ytbehandlingar eller kemikalier, vilket leder till en mer hållbar och hälsosam inredning i ditt hem.

Stuvbitar från våra mattor
allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna