Din kundvagn

Park Stengrå Altan/Ute/Balkongmatta 200 cm bredd

Detta är allt-i-allo-mattan som du kan använda på alla tänkbara ställen i hemmet. Letar du efter en hobbymatta är det den här du ska köpa.

  • Heltäckningsmatta till uterum
  • Använd som balkongmatta
  • Kan även användas utomhus under sommartid
129 kr/m2
Exkl. moms: 103 kr/m2
Välj valfri längd med fast bredd
129 kr/m2
Längd
cm
×
Bredd (fast)
cm = kr
Viktigt att tänka på!

Lägg alltid till 5 cm extra i skärmån runt om mattan. Vid kapning kan alltid en måttavvikelse på +/- 1-5 cm förekomma. Ett rum är sällan helt rakt, därav att du behöver lite extra skärmån när mattan ska läggas in.

Lagervara2-4 vardagar
Tillverkningsvara Ej öppet köp & bytesrätt
  • Säkra betalningar med SVEA
  • Delbetala räntefritt. Välj 3, 6 eller 12 mån.
  • Snabb hemleverans

Mer om Park Stengrå Altan/Ute/Balkongmatta 200 cm bredd

Detta är allt-i-allo-mattan som du kan använda på alla tänkbara ställen i hemmet. Letar du efter en hobbymatta är det den här du ska köpa. Gummiplots på undersidan gör att mattan både har ljuddumpande- såväl som dränerande egenskaper. Du kanske skulle vilja anlägga din egen golfbana nere i källaren? Detta är den perfekta hobbymattan helt enkelt.

Användningsområden

Hemmiljö: Denna matta kan utsättas för normalt slitage i hemmet. Användningsområden är exempelvis i sovrum, tv-rum och vardagsrum eller gillestuga. Man kan också använda denna matta på inglasade uterum- och balkonggolv. Den kan även användas utomhus under sommartid.

Offentlig miljö: Rekommenderas ej för användning i offentliga miljöer.

Att tänka på vid mattläggning

Man bör vara medveten om att den här mattan både kan krympa och svälla något. Därför bör man beställa 5-10 cm mer matta än vad man behöver till sin golvyta.

Lägger man mattan inomhus ska man lägga den på plats och grovskära den en gång. Därefter väntar du en vecka för att sedan göra din slutgiltiga finskärning av mattan.

Lägger du mattan utomhus på exempelvis en balkong så ska du vänta lite längre med den slutgiltiga finskärningen på grund av att det är större temperaturförändringar och fukt utomhus. Då ska du vänta i ungefär 4 veckor innan den sista tillskärningen av din matta. Här kan du läsa mer om hur du lägger en utematta.

Mer om Park

Det här är serien med den perfekta allt-i-allo-mattan. Det finns många användningsområden för en matta ur serien Park. Och det finns ett stort urval av olika färger att välja bland. Lägg Park i källaren, i uterummet eller kanske på balkongen. Den fungerar utmärkt utomhus sommartid.

Egenskaper för Park Stengrå Altan/Ute/Balkongmatta 200 cm bredd


ArtikelnummerORO-PARK-7
Bredd2000 mm
Tjocklek7 mm
Totalvikt1000
BrandklassadEFL-S1
FärgbeskrivningStengrå
Färgkod.0910
RullfärgPark med plot Stengrå
Garnvikt650g/m2
Typ av tuftNålfilt med plots
AnvändningsområdeHem miljö: Normalt slitage för i huvudsak sovrum, Tv-rum och vardagsrum/gillestuga samt på inglasade uterum och balkonger och även utomhus sommartid.

Om Orotex

Orotex är ett av två av Beaulieu Needlefelt’s varumärken med inriktning på nålfiltsmattor. Företaget är vidare en medlem i Beaulieu International Group och är ett av de ledande företagen i världen när det kommer till nålfiltsmattor. Utmärkt kundservice och kvalitetsprodukter är företagets ledord och detta gör sig påmint genom investeringar i de senaste innovationerna samt en miljömedveten tillverkningsprocess.

Stuvbitar från våra mattor

allt 80% rabatt

När vi kapar mattor får vi massor med små bitar över.
Dessa säljer vi ut till rabatt. Passa på att fynda!

Till stuvbitarna

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Gratis provbitar

Många mattor är
svåra att se på skärmen
Alltid gratis provbitar

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån